Kuglebane inspiration og erfaringer

Er der noget bedre end leg og læring kombineret til ét?

Kuglebanen er perfekt til at gøre dele på samme tid. Med en kuglebane kan man lave helt enkle baner og samtidig udvide din bane til at blive et langt system, hvor børn og faktisk også voksnes bliver udfordret på kreativitet, fantasi, logik og deres evne til at bygge. Et af de mest klassiske legetøjselementer i nyere tid har fået dens renæssance og er klar til at udfordre dit legebarn. Med en kuglebane er du sikret mange timers underholdende leg.

Du kan altid gå til din kuglebane med stor fornøjelse og forundring fordi man hele tiden kan ændre og udvide banen med nye dimensioner. Så din kuglebane bliver aldrig kedelig. Der er dog én helt bestemt regel der gælder når du bruger din kuglebane, som er at kuglen aldrig må ligge stille.

Kuglebanen er for dig og mig. En samarbejdsøvelse hvor man på kryds og tværs af venskaber tester hinandens færdigheder på kuglebanen. Hvis man er flere sammen om at bygge en kuglebane kommer der mange kreative inputs omkring forbedringer af kuglebanens opbygning.

Man kan dog sagtens også sidde alene og bruge tid på sin kuglebane. Her får man virkelig lov til at fordybe sig ned i den kreative kuglebaneverden. Succesen med en kuglebane er når du kan få kuglen til at trille fra bund til top som planlagt inden man rullede kuglen ned af banen.

Mange kender den klassiske kuglebane som man ofte ser på biblioteket. Den er med tiden blevet udvidet og fås nu i alle størrelser og afskygninger. Så det er kun fantasien der sætter grænser.

PlanToys Klik-klak kuglebane
Hape Fast Flip Racetrack
QUERCETTI MIGOGA KUGLEBANE, SPINNING